Black Friday на Плазма Технолъджис

„Black Friday“ на фирма „Плазма Технолъджис“ ООД се състои всяка година през месец Ноември, предоставяйки големи намаления, подготвени специално за тази седмица. И тази година кампанията се побира в рамките на три дни. Тя стартира в петък, познат като „Черен Петък“ и приключва в неделя, в полунощ. 

Насладете се на най-популярния ден за пазаруване през годината - „Black Friday“

Продуктите, които можеш да откриеш сред „Black Friday“ офертите, са: всички видове ГАНС за енергизиране на вода за здравни цели, талисмани с ГАНС за постигане на биоенергиен баланс, болкоуспокоителни средства, продукти за БИО земеделие и още.

Какво трябва да знаеш за Плазма Технолъджис – Black Friday?

Тази година намаленията през кампания „Black Friday“ ще бъдат по-добри от всякога. В Black Friday офертите са включени всички продукти от категория продукти за Здраве“ и „Земеделие“, а отстъпките стигат до -40%. Намалението е валидно от Петък (25.11.2022 г.) до Неделя (27.11.2022 г.) полунощ - 00:00 ч.

ЗДРАВЕ
отстъпка
-% 40% Петък 25.11.2022 - Неделя 27.11.2022
Всички продукти в категория "Здраве" са на преференциални цени до края на кампанията BLACK FRIDAY
ЗЕМЕДЕЛИЕ
отстъпка
-% 30 Петък 25.11.2022 - Неделя 27.11.2022
Всички продукти в категория "Земеделие" са на преференциални цени до края на кампанията BLACK FRIDAY

Поръчаните продукти, предлагани от нас „Плазма Технолъджис“, ще можеш да получиш в избраният от вас офис на куриерските фирми - ЕКОНТ или СПИДИ. Имаш също и опцията за доставка до личен адрес, като куриерите предварително ще ви се обадят за да уточните часа на доставката. Възползвай се и от възможността да провериш пратката си при доставка – предоставяме ти това право. Куриерът ще те изчака, за да се увериш, че получаваш в изряден вид точно това, което си поръчал/а.

Защото обичаме подаръците

Когато направиш поръчка в кампанията „Black Friday“ ще ти направим Подарък. С доставката ще получиш талон с 20% допълнителна отстъпка, която важи до края на годината. Талона може да се използва неограничено от различни хора, което ти дава възможност да го споделяш с твои роднини, близки и приятели. 

За да получиш отстъпката от талона е необходимо само да попълниш кода (на гърба на талона) в предвидено за целта поле в количката. Преди да приключиш поръчката чукни върху оранжевия бутона за прилагане на промо кода. Така отстъпката автоматично ще приспадне от крайната цена на твоята поръчка. Талона за отстъпка е валиден до 31.12.2022 г. полунощ.

Любопитна информация за BLACK FRIDAY на

Плазма Технолъджис

Black Friday - 2021
факти
Интересни факти за BLACK FRIDAY на Плазма Технолъджис
Само за три дни от кампанията са се възползвали 17 клиента
Поръчани са общо 62 броя продукти
Клиентите ни спестиха 1097.00 лв.
Black Friday - 2021
ТОП
Топ 3 най-купувани за BLACK FRIDAY на Плазма Технолъджис
Енергиен щит
Плазмени сфери
Талисман "Златен дар"

Приятно пазаруване!

Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.