Black Friday на Плазмени технологии - Заряд

Black Friday на "ПЛАЗМА ТЕХНОЛЪДЖИС" се състои всяка година през месец Ноември, предоставяйки големи намаления, подготвени специално за тази седмица. Тази година кампанията се побира в рамките на три дни, тя стартира в петък, познат като „Черен Петък“ и приключва в неделя, в полунощ. 

Насладете се на най-популярния ден за пазаруване през годината - Black Friday.

Продуктите, които можеш да откриеш сред Black Friday офертите, са: всички видове ГАНС за енергизиране на вода здравни цели, талисмани с ГАНС за постигане на биоенергиен баланс, болкоуспокоителни средства, продукти за БИО земеделие и още.

Какво трябва да знаеш за Плазмени Технологии Заряд – Black Friday?

Тази година намаленията през кампания Черен петък ще бъдат по-добри от всякога. Всички продукти в категориите „Продукти за Здраве“ и „Продукти за Земеделие“ са включени в Black Friday и са с отстъпка от 40%. Намалението е валидно от Петък (19.11.2021) до Неделя (21.11.2021) полунощ - 00:00 ч. 

Поръчаните продукти, предлагани от "Плазма Технолъджис", ще можеш да получиш в избрани куриерски офиси и клонове на фирма ЕКОНТ. Имаш също и опцията за доставка до посочен адрес, като куриерите предварително ще ви се обадят за да уточните часа на доставката. Възползвай се и от възможността да провериш пратката си при доставка – предоставяме ти това право. Куриерът ще те изчака, за да се увериш, че получаваш в изряден вид точно това, което си поръчал/а.  

Защото обичаме да правим подаръци

Когато направиш поръчка в кампанията Black Friday ще ти направим Подарък. С доставката ще получиш талон с 20% допълнителна отстъпка, която важи до края на годината. Талона може да се използва неограничено от различни хора, което ти дава възможност да го споделяш с твои роднини, близки и приятели. 

За да получиш отстъпката от талона е необходимо само да попълниш кода (на гърба на талона) в предвидено за целта поле в количката. Преди да приключиш поръчката чукни върху бутона "Запази". Така отстъпката автоматично ще приспадне от крайната цена на твоята поръчка. Талона за отстъпка е валиден до 30.11.2021 г. в 00:00 г.

Приятно пазаруване!

Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.