Здраве, Приложения

Дишане на енергизиран въздух

При проблеми с дихателната система се използва ултразвуков инхалатор, той действа веднага и няма странични ефекти за организма. Инхалатора образува малки капчици (аерозол) с размер в диаметър от 1-5 микрона. Малкият им размер позволява лесно и ефективно проникване в правите клонове на горните и долните дихателни пътища. За целта напълнете резервоара на ултразвуковия инхалатор с енергизирана вода активирана с ГАНС „Чашата на живота“ или ГАНС „Генезис“. Вдишайте бавно и дълбоко аерозолите в рамките на 1 мин. Процедурата се повтаря от 3-6 пъти на ден в зависимост от здравословният проблем.

Също може да се използва наргиле, бонг или друг саморъчно направен уред, който работи на същия принцип. Напълнете го с дестилирана вода и добавете в нея 2-5 мл. ГАНС. Разклатете го добре и оставете да престои така 2 часа за да може водата и въздуха над нея в уреда да се енергизират. След това внимателно вдишвайте бавно въздуха през предвиденият за целта отвор, по няколко пъти на ден в продължение на 3-5 минути. Повтаряйте процедурата 4-7 пъти на ден или повече в зависимост от нуждите и търсените резултати.

Вдишайки енергизиран с ГАНС въздух доставяме на белият дроб голямо количество плазмена енергия необходима за възстановяването на енергийния баланс. Така белият дроб се подсилва, укрепва и нормализира работата си (ако има проблем). А чрез алвеолите ГАНС енергията навлиза в кръвоносната система и достига всяка жива клетка в тялото, за да я подсили и балансира. Вдишането на енергизиран въздух е един от най-ефикасните методи за цялостното укрепване на здравето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *