Здраве, Приложения

Емоционален баланс с ГАНС „Генезис“ (ZnO + CO2)

В днешния бурен свят, в който често сме стресирани и изпитваме чувство на тревожност е необходимо да отделим време, за да създадем за себе си среда, в която да се чувстваме спокойни. Практически неща като упражнения или медитация плюс разходка сред природата често ни помагат да постигнем по-добър емоционален баланс.

В повечето случаи не самата ситуация уврежда здравето ни, а нашият отговор. Това как реагираме може да доведе до високи дози стрес за организма, а това от своя страна да отключи различни здравословни проблеми. Причина номер едно за лошо здраве и страдание винаги ще бъде емоционалната реакция на външни фактори като работа, социална среда, взаимоотношения, икономика, военни конфликти и др. Със сигурност, през последните няколко години бяхме бомбардирани от всички тези фактори и имаме нужда от малко помощ. 

В света на плазмата ГАНС-ът, който винаги използваме, за да постигнем емоционален баланс в подобни неприятни ситуации е ГАНС „Генезис“. Цинкът в него ни помага като създава вътрешно усещане за мир, дори когато сме изправени пред много емоционални проблеми. Повечето хората очакват цинкът да действа на физическо ниво, като някакво хапче, което обезболява реакцията ни към всичко неприятно. Това обаче не е така. Това, което цинкът в ГАНС „Генезис“ ще направи, е да даде енергията, от която се нуждаем, за да успеем да постигнем вътрешен баланс, което от своя страна ще ни позволи да се справим с проблемите по един щадящ здравето спокоен и мирен начин. 

Цинкът в ГАНС „Генезис“ позволява да възстановим бързо спокойствието в стресови ситуации, което в този момент е от голяма полза за нас. Спокойствието ще ни позволи да се откъснем за миг от проблема, като по този начин ще можем да видим ситуацията от различни гледни точки и да я оценим безпристранстно. Спокойният човек има обективен поглед и умее да реагира адекватно в неблагоприятни условия и в ситуации на стрес. Така нашата обективност и добра преценка ще ни позволи да се изправим пред проблема с повече увереност и мир, а това от своя страна несъмнено ще допринесе за постигането на положителен резултат.

Ако по една или друга причина сме подложени на постоянно чувство на тревожност, страх и гняв, то цинкът в този продукт ще ни издигне до състояние на зрялост и любов. В дългосрочен план ще промени изцяло нашият мироглед и начина, по който реагираме в определени неблагоприятни ситуации. 

За пълен ефект полетата на цинка се приемат в комбинация с полета CO2, тъй като CO2 носи енергии, които имат пряка връзка с нервната система и помагат за единението на физическото тяло с душата. Има няколко начина, по които може да се използва ГАНС Генезис (ZnO + CO2), за постигане на емоционален баланс и добро здраве:

  • Можем бързо и лесно сами да си приготвим и пиеем по 500 мл. енергизирана вода на ден активирана с ГАНС (ZnO + CO2).
  • Да държим върху сърдечната област предмет или талисман с ГАНС ZnO + CO2 (талисман „Възход“ или талисман „Златен дар“);
  • Посредством пулверизатор, да разпръскваме във въздуха на помещенията, които обитаваме фини аерозоли енергизирана вода активирана с ГАНС ZnO + CO2.
  • Може би най-добрия метод за усвояване на полета е чрез инхалация с ултразвуков инхалатор или бонг пълен с (дестилирана) енергизирана вода активирана с ГАНС ZnO + CO2.

Всеки от изброените методи по-горе ще помогне, но някои са по-ефективни от други в зависимост от нашите нужди. Всеки, който иска да се справи с емоционалния си багаж, трябва да приема полета на цинков ганс. В дългосрочен план ефекта от приема на енергизираната вода активирана с ГАНС Генезис ще ви очарова.


Ето как бързо и лесно сами да направите енергизирана вода, която да използвате за вашите нужди:

Внимателно свалете етикета на шишенцето. Измийте шишенцето с хладка вода по начина, по който миете посуда за храна. Без да се отваря го сложете в бутилка, кана или друг неметален съд и го напълнете внимателно с питейна вода (изворна, трапезна, филтрирана или ниско минерализирана вода).

Плазмените полета на ГАНС-а ще започнат да взаимодействат с молекулите на водата и тя веднага ще започне да се структурира (енергизира). Процеса продължава до момента, в който магнитно-гравитационните полета на водата се изравнят с тези на ГАНС-а, след което процесът спира.

Направете сами своя собствена система за енергизиране на въздух като репликирате принципа на действие на „бонг“ или „наргиле“. Достатъчно е само въздуха да преминава през водата с ГАНС преди да се вдиша. Този метод за усвояване на полета на цинк е един от най-ефективните.


Комбинацията от плазмени полета на ZnO и CO2 в ГАНС Генезис оказват благотворно влияние и спомагат за:
  • подобряване на аурата и балансиране на всички биоенергийни центрове (чакри) в тялото;
  • подобряване на връзката между физическото и духовното тяло (подходящ за медитация);
  • подобряване на съня (при безсъние);
  • подобряване на фокуса и концентрацията;
  • подобряване на психическото здраве (помага при депресия, напрежение, стрес и нервен срив);
  • постигане на емоционално равновесие и стабилност;
  • възстановяване и укрепване на имунната и нервната система;
  • нормализиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм;
  • намаляване на главоболието и болките в мускулите;
  • намаляване на риска от поява на сърдечносъдови заболявания, диабет и други болести пораждащи се в следствие на емоционален колапс;
  • забавя стареенето.

Всеки сам гради света около себе си, като създава или реагира на различни ситуации. Вече можем да си помогнем като създадем мира, който търсим за себе си и за другите около нас, като използваме знанията за плазмата предоставени ни от ядреният физик Мехран Кеше. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *