Земеделие, Приложения

Ако си БИО производител и искаш да постигнеш висока кълняемост, по-добри добиви и да отгледаш здрави плододайни растения без да използваш опасни за здравето препарати, то това е за теб…

Искаш ли заедно да се погрижим за твоя успех, като подобрим твоето производството на БИО плодове и зеленчуци, от покълването на семето до култивиране на продукцията?

×   Не е минерална тор, която да спомага бързото развитие на растенията и високите добиви за сметка на риска от натрупване на токсични химични вещества в продукцията, почвата и водата, съответно и в човешкият организъм, което от своя страна може да отключи редица сериозни здравословни проблеми.

×   Не е пестицид, който да предпазва растенията от заразяване, паразити и да унищожава вредните насекоми заедно с цели екосистеми, а попадайки в човешкото тяло да предизвика натравяне или да отключи редица необратими здравословни проблеми и дори може да завърши с летален изход.

×   Не е и „магическо семе“, което ще направи градината ти здрава и благодатна за един ден без да правиш нищо, докато си лежиш на плажа наслаждавайки се на топлото слънце.

Ето какво ще получите използвайки Земеделски ГАНС във вашето биологично производство и какви предимства ще имате пред останалите БИОпроизводители.

• Земеделски ГАНС е безвредно неразтворимо във вода вещество, което придава забележителни свойства на водата. Ние наричаме тази вода „Енергизирана вода“, тя има изключително благоприятно действие при обработка на семена за посев. В резултат на тази обработка се вдига процента на кълняемост. Кълновете израстват по-бързо, здрави и симетрични.

• Поддържайки растенията с енергизирана вода през целият вегетационен период до реколтиране на продукцията, те остават здрави и жизнени, издръжливи на болести и някои видове паразити, застудяване и засушаване.

• Освен, че се съкращава периодa на техническата и ботаническа зрялост на растенията се увеличава количеството продукция до 40%. Използването на Земеделски ГАНС дава възможност за получаване на екологично чиста БИО продукция с високо качество.

• Енергизираната вода има изключително благоприятно действие върху растенията и почвата, а готовата продукция е с по-голяма трайност при съхраняване в сравнение с необработените с енергизирана вода растения.


Преди да продължим напред нека да ти се представя


Моята цел №1 е твоят успех, защото той е ключът към нашият.

През последните години натрупахме богат опит и успяхме да създадем високоефективни напоителни системи с голям принос за българският земеделски БИОпроизводител. Нашата задача днес е да докажем и покажем на българските биопроизводители ползите от прилагането на плазмените технологии в земеделието. В тази посока, работим с различни независими биопроизводители от цялата страна и успяхме да създадем десетки системи за енергизиране на вода за поливане. С днешна дата имаме документирани десетки изключително успешни опити, които и в момента се дават като пример пред земеделски конференции и форуми за успешно приложени практики и иновации в производството на висококачествени БИО храни.

Къде всъщност е проблема?

Случвало ли ти се е да правиш всичко така, както трябва, но въпреки това да не можеш да изкараш добра реколта? Растенията лесно се разболяват, а реколтата бързо отива на вятъра. Истината е, че ниският добив може да е резултат не само от неблагоприятни атмосферни условия, неправилно положен труд или несъобразно напояване на културите. Има още един фактор, от който зависи здравето и развитието на растенията. Това е силата и интензитета на енергийната зона, в която се отглеждат културите.

Истинският проблем се състои основно в неразбирането на това какво всъщност са растенията и как взаимодействат с околната среда. Какво представляват те?

Може би не знаеш, но екип от специалисти начело с главният изследовател от университета на Западна Австралия, Оливер Ван Акен установиха и доказаха, че растенията наистина чувстват, когато ги докосваме, пише още списание „Science Alert“. Съвременната наука доказа, че растенията имат чувства, изпитват емоции и реагират на чужди намерения. Това означава, че растенията и хората си приличат повече отколкото мислихме досега. Всъщност растенията също като хората имат свое динамично биоенергийно поле, което взаимодейства с полетата в околната среда, и се влияе от нях. Колкото по-висока енергийна стойност има околната среда, толкова по-добре ще се чувстват растенията, съответно ще израстват по-бързо и ще дадат повече плод.

Плазмените технологии

Това, което успяхме да постигнем чрез плазмените технологии на г-н Кеше, е създаването на вещество (GANS – GAs in Nano of Solid), което взаимодейства с биоенергийните полета на растенията, подсилва ги и укрепва тяхната енергетика. Тоест чрез нашите системи за енергизиране на вода, ние създадохме механизъм, чрез който да работим върху подобряването на енергетиката на околната среда, съответно и на растенията в нея, като това да се отрази благоприятно на тяхното развитие, устойчивост и плодородие. Системите за енергизиране на вода със Земедески ГАНС могат да се използват, както за капково напояване, джъдуване и гравитачно поливане, така и за мъгловидно пръскане. Могат да се пригодят към аквапонни и хидропонни системи.

Прилагане на плазмените технологии в земеделието в 5 стъпки

Пътят на успешният БИО производител събран в 5 стъпки и защо това е може би най-атрактивната инвестиция, която можеш да направиш днес.

Най-красивото на тази инвестиция, е че Земеделският ГАНС в системата за енергизиране на вода не се изразходва. Не се налага всяка година да се реинвестира в нея, карайки те да закупуваш допълнително количество Земеделски ГАНС превръщайки те в абонат на компанията. Не. Системата за енергизиране на вода е трайна и устойчива, и може да енергизира десетки тонове вода. След всяко поливане просто пълните системата с нова вода и изчаквате до следващият ден преди отново да я използвате… Това е!

От инвестиционна гледна точка, това прави системата за енергизиране с ГАНС изключително атрактивна. А в дългосрочен план това дава възможност на производителя от една страна да бъде по-атрактивен със своята продукция, с нейните качества и иновативният начин на култивиране, а от друга да бъде конкурентноспособен спрямо останалите БИО производители на пазара. Е, вече знаеш. От тук нататък оправданията не важат!

Чрез употребата на Земеделси ГАНС и системите за енергизиране на вода ще получите следните предимства пред другите земеделски БИО производители:

• По-висока кълняемост и здрави кълнове;
• По-бързо развитие и растеж на растенията;
• Устойчивост на растенията при растителни паразити;
• Устойчивост на растенията при някои видове вредители;
• Устойчивост на растенията при засушаване, високи и ниски температури;
• Повишаване на продукцията до 40%;
• Подобряване на хранително вкусовите качества на продукцията;
• Повишаване на трйността на произведената продукция;
• 100% БИО продукт!

Ето какви резултати постигат и споделят нашите клиенти използвайки енергизирана с ГАНС вода

Снимките са непрофесионално направени от хора подложили под съмнение ефекта на ГАНС за земеделие и лично провериха въздействието му върху техните разсади. За целта те разделиха разсадите си на 2 групи. Едната поливаха с обикновена вода, а другата с енергизирана (плазмена) вода. Ето какви са резултатите, които постигнаха само за няколко седмици.

Обща снимка                                    Поливани с енергизирана вода       Поливани с обикновена вода

Виж какво казват хората изпробвали ГАНС и новите плазмени технологии:

Знаеш ли че, тази година всички тези доволни земеделци, които вече имат свои собствени системи за енергизиране на вода няма да реинвестират. Единственото, което ще направят преди началото на земеделският сезон е да напълнят системите с вода. Това е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *