Здраве, Приложения

Геопатогенни зони – как да ги определим и как влияят на хората

За съжаление е невъзможно да се премахне геопатогенната зона, но може да неутрализирате негативното влияние или поне да го намалите до стойности, които не биха навредили никому.

Първата стъпка в разрешаването на един проблем е неговото установяване. Едва след това може да се мисли в посока разрешаване на проблема. Поради тази причина желаем да хвърлим светлина върху един сериозен проблем, който може да има трайни негативни последици върху здравето и настроението на хората. Това са Геопатогенните зони.

През последните шест месеца нашият екип усърдно работи в посока разрешаване на този сериозен проблем. Но преди да ви споделим за нашата разработка, нека първо разберем как можем да определим местоположението на геопатогенните зони и тяхното влияние върху хората, храната и растенията.

Геопатогенни зони – как да ги определим и как влияят на хората

Геопатогенни зониВсички сме чували за тези зловредни зони. Народно ги наричат ​​още „мъртви“ места, където да си човек е не само вредно, но и изключително опасно. Буквалният превод на тази дума означава: гео – земя, патос – мъка, генезис – произход. С други думи, това означава място, където човек започва да страда.

Смята се, че една от причините за това са виновни разломите в земната кора. За човек, който прекарва дълго време в такава зона (в къща, офис, апартамент), често има главоболие, безсъние, виене на свят, раздразнителност, кошмари, загуба на апетит, постоянна умора, неразбираеми страхове, болести и т.н.

Има мнения, че повечето от сериозните заболявания, които се считат за „наследствени“, не са непременно наследени, но често са характерни за определено място на пребиваване – апартаменти, къщи, работно място и др.

Как да идентифицираме геопатогенните зони?

Геопатогенни зони - как да ги определим и как влияят на хоратаНай-добрият и лесен начин е като се свържете с добър Радиестезист или специалист по биоенергетика, който умее да определя местоположението на геопатогенните зони.

Ако умеете да се доверявате на своята чувствителност и интуиция можете сами да намерите наличието на тези зони в дома си. Достатъчно е да изключите всички електрически уреди и бавно да обиколите целия дом, наблюдавайки чувствата си. Ще ви е неудобно на мястото, където минава каналът. Обикновено има болка в слепоочията, шум в ушите, виене на свят, тежест в краката. Появата на чувство на безпокойство или празнота също показва, че сте открили зона с отрицателно излъчване. Ако вие или вашите близки имате заболявания, които по някаква причина не подлежат на лечение, или имате горните симптоми, струва си да проверите жилището си за наличие на геопатогенни зони в него.

Хронична умораСлед като предварително сте определили наличието на лоши зони в стаята, можете допълнително да проверите подозренията си. Това е доста просто – поставете там ваза с цветя и поставете същия букет цветя на друго място в стаята и сравнявайте. Бързата смърт на един букет ще покаже, че вашите подозрения за наличието на отрицателна зона са напълно основателни.

Геопатогенната зона със своята отрицателна енергия потиска всякаква жизнена дейност. Ето защо, ако в някоя част на къщата любимите ви стайни растения не виреят добре или умират без причина, също си струва да си направите изводи. Същото важи и за храната, ако забележите, че на определени места плодовете и зеленчуците гният или плесенясват много бързо, то тогава най-вероятно те се намират в геопатогенна зона.

Как да намалим вредното влияние на геопатогенните зони?

Какво да направите, ако в къщата се намери място с отрицателна енергия?

За съжаление е невъзможно да се премахне геопатогенната зона, но можете да се опитате да неутрализирате негативното влияние или поне да го намалите. Един от начините, с които може да се намали вредното влияние е като се постави малка пирамида или да се изработи пръстен от медна тел с диаметър около 30 см. и се постави в зоната на влияние. Това до известна степен ще помогне за хармонизиране на средата и ще намали вредното влияние на геопатогенната зона.

Пълно неутрализиране на вредното влияние на геопатогенните зони

Енергиен модул Това, което нашия екип успя да направи през последните шест месеца е да разработи продукт, който неутрализира 90% – 100% (в зависимост от силата ГПЗ) от вредното влияние на тези зони. Продуктът, който успяхме да разработим съдържа енергиен модул произведен по иновативна нанотехнология разработена от българската фирма „Плазма Технолъджис“ и се използва като средство за енергийно хармонизиране на околната среда.

Картина - ХармонизаторПлазменото поле на енергийният модул неутрализира почти 100% от вредното влияние на геопатогенни зони и ЕМП излъчвани от клетъчни кули, рутери и др. и е с обхват на действие 20 метра в диаметър. Енергийният модул (хармонизатор) е скрит. Той е монтиран в невероятна картина, която съдържа блажена символика, симетрия и красота. Ако желаете да разгледате и научите повече всички картини, които хармонизират средата, в която се намират чукнете на категория продукти за здраве.

ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕ

Продукти за здраве

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *