Методи за плащане


 www.zaryad.bg – Производство на иновативни (плазмени технологии) и екологично чисти продукти и технологии с приложение в сферата на здравеопазването, селското стопанство и екологията с цел повишаване на жизненият стандарт на населението на България.


 www.zaryad.bg е електронен магазин, който се стреми да задоволи все по-нарастващото търсене на стоки и услуги в интернет пространството. За Ваше улеснение сме се постарали да направим всички действия по закупуване, запитването и разглеждането на продуктите които предлагаме по възможно най-лесният и достъпен за Вас начин:


  • За Ваше спокойствие всички продукти се заплащат с наложен платеж (плащане с карта или в брой на куриер при получаване на стоката) на територията на страната и с банков превод по Ваше желание или задължително при доствка извън територията на България.

  • За да имате пълна информация при заявяването на продукт (цена на продукта, цена за доставка до избрано от Вас населено място). Освен ако не се възползвате от нашата промоция за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при покупка на продукт/и на стойност над 150,00лв. (в случай че не ползвате цени на едро).

  • Може да поръчвате продукти по всяко едно време на денонощието, като заявените продукти след 16:00 часа ще се изпълняват за следващия ден, както и заявените продукти в Събота и Неделя ще се изпълняват в Понеделник.

  • За всички касаещи Ви въпроси може да се свържете с нас на оставените контакти.

Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.