Методи за плащане www.zaryad.bg – Производство на иновативни (плазмени технологии) и екологично чисти продукти и технологии с приложение в сферата на здравеопазването, селското стопанство и екологията с цел повишаване на жизненият стандарт на населението на България.

 
 

 

 www.zaryad.bg е електронен магазин, който се стреми да задоволи все по-нарастващото търсене на стоки и услуги в интернет пространството. За Ваше улеснение сме се постарали да направим всички действия по закупуване, запитването и разглеждането на продуктите които предлагаме по възможно най-лесният и достъпен за Вас начин:

 

  • За Ваше спокойствие всички продукти се заплащат с наложен платеж (плащане с карта или в брой на куриер при получаване на стоката) на територията на страната и с банков превод по Ваше желание или задължително при доствка извън територията на България.

  • Възползвайте се от нашата БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. При покупка на продукт/и на стойност над 150,00лв. получавате безплатна доставка до всеки ОФИС на куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

  • Може да поръчвате продукти по всяко едно време на денонощието, като заявените продукти след 16:00 часа ще се изпълняват за следващия ден, както и заявените продукти в Събота и Неделя ще се изпълняват в Понеделник.

  • За всички касаещи Ви въпроси може да се свържете с нас на оставените контакти.

Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.