Отзиви

ЗАЩО ИЗИСКВАМЕ ОТЗИВИ?

Обратната връзка е изключително важна за всички!

Разказахме ви за Нас. Знаете кои сме, какво правим и най-важното защо го правим. Сега обаче имаме нужда от вашата помощ. Призоваваме ви, ако имате натрупан опит и лични наблюдения от прилагането на плазмените технологии и продукти да ги споделите с нашата общност във Фейсбук групата "Плазмени Технологии България" или да оставите отзив към продукта, който сте използвали. По този начин помагате на общността да добие предсттава за ефектите, които продуктите имат и съответно да се намери безвредно решение на проблем касаещ здравето на хора, животни и растения. От друга страна ще ни помогне да надградим ефикасността на нашите продукти и технологии.

Екипа на "Плазма Технолъджис" оценява високо всяка обратната връзка, която ни оставяте, тъй като знаем цената на личното свободно време. Поради това за всяка обратна връзка, която ни оставяте във фейсбук групата, в знак на благодарност ще ви направим скромен подарък – ваучер на стойност 30 лв. или еднократна клиентска отстъпка в размер на 30%.
Следвайки вселенския принцип за даването и получаването, се надяваме да вършим своето дело в баланс и синергия с всички вас.

За да оставите обратна връзка, моля посетете нашата фейсбук крупа - Плазмени Технологии България - ЦИОИ

Споделяйте доброто! Бъдете здрави и отговорни!

Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.