Здраве, Приложения

Плазмена енергия за добър старт на деня

Често ли усещаш умора през деня?

Въпреки огромната зависимост от кафе в света, близо 2/3 от хората признават, че се чувстват изтощени през деня, дори след прием на ароматната напитка. Липсата на енергия води до физическа немощ, загуба на концентрация и ниска продуктивност. 

Представи си какво може да постигнеш, ако имаш енергия, която да те държи бодър през целия ден.

Енергизирана вода с ГАНС „Актив Енерджи“

Енергия през целия ден

Добро настроение

Понижава нивата на стрес и тревожност

Подобрява концентрацията

Физическа издръжливост

Приемането на една-две чаши енергизирана вода сутрин са достатъчни да си осигурите чиста жизнена енергия през целия ден.

Плазмена енергия за добър старт на деня

Енергизираната с „Актив Енерджи“ вода внася чиста жизнена енергия в организма. Приемането сутрин на 1-2 чаши от тази вода помага при отпадналост, преумора и липса на енергия, като тонизира и ободрява тялото. Подобрява концентрацията и помага при високи нива на стрес, тревожност и депресия. Тази вода е изключително подходяща за хора с анемия и диабет. Препоръчва се за спортисти и хора с недостиг на енергия.

Опитай Сега

Единственото по-хубаво нещо от това сутрин да започнеш деня с чаша енергизирана вода е да закусиш нещо здравословно. Суровите ядки накиснати в енергизирана с ГАНС „Актив Енерджи“ вода са един чудесен вариант, чрез който да дадем допълнителен енергиен тласък на организма за деня. По този начин освен жизнена енегия можем да си доставим важни за тялото микроелементи, витамини, протеини, мазнини и въглихидрати

Знаете ли, че накиснатите във вода ядки променят хранителната си стойност? 

Ядките съдържат в себе си вещества, (ензими) наречени инхибитори, които са защитен механизъм, предпазващ ядките от гниене, докато са в плик в магазина или докато атмосферните условия не станат подходящи за покълване. Инхибиторите са жизнено важни за ядките, но за хората са вредни, ако се приемат в големи количества. Освен инхабиторите ядките съдържат фитинова киселина. Тези вещества пречат на разграждането на големи протеинови молекули, което представлява трудност за организма и създава храносмилателни проблеми.

Как да активирате ядките, за да ги превърнете в жива храна

Най-лесният начин за намаляване на инхибиторите и фетиновата к-на в ядките е чрез предварителна активация им (накисване) в енергизирана с ГАНС „Актив Енерджи“ вода. За целта е необходимо към купичката с ядки просто да добавите предварително приготвена енергизирана вода, а като допълнение поставете шишенцето с ГАНС в нея или до нея. Процесът започва с накисването на ядките в енергизираната вода за определен период от време, който е различен за различните видове ядки. По този начин ензимните инхибитори се неутрализирата фитиновата киселина се освобождава във водата. Процесът приключва с изплакване на ядките и накисване с нова енергизирана вода.

След накисването, ядките са с увеличен размер, а протеинът в тях става по-лесен за усвояване. Стимулира се производството на полезни ензими и се увеличава витаминното и минерално съдържание. Така се превръщат в хидратираща храна, която се усвоява лесно от организма. Накиснатите ядки стават по-хрупкави и много по-вкусни, от колкото в изсушено състояние.

Време за накисване на различните видове ядки в енергизирана вода: 

  • бадеми: 12-24 часа 
  • орехи: 8-16 часа
  • лешници: 8-16 часа
  • фъстъци: 8-16 часа
  • кашу: 2-3 часа
  • слънчогледово семе: 4-6 часа
  • тиквено семе: 4-6 часа
  • ленено семе: 4-6 часа

Накисването на ядките в купичка с енергизирана с ГАНС „Актив Енерджи“ вода е един чудесен начин, по който лесно може да отстраните инхибиторите и фитиновата к-на и да увеличите съдържанието на полезни ензими, минерали и витамини. Така ядките се превръщат в истинска жива храна.


ГАНС – Актив енерджи

105,00 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ ГАНС Актив енерджи ~  ГАНС CH3 / ГАНС CO2 / ГАНС ZnO  ~ Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да

Category:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *