Земеделие, Приложения

Плазмени серпентини

ГАНС-ът е ключов компонент от състава на почти всеки продукт на търговката марка „Плазма Технолъджис“. Плазмените серпентини не правят изключение. ГАНС е съкращение от английски език „GANS – GAs in Nano Solid state”, означаващо „Газ в твърдо наносъстояние”. Това са твърди частици с кристална структура, с размери в нанометровия диапазон. Всяка частица от това вещество притежава мощно магнитно-гравитационно (плазмено) поле, отдаващо постоянна енергия, която взаимодейства с всяка материя – вода, почва, растения, микроорганизми, хора и животни. Частиците ГАНС наподобяват микроскопични слънца, отдаващи енергия в околната среда. Така енергията им взаимодейства с по-слабите магнитно-гравитационни полета на клетките на растенията, подсилва ги (ако са отслабнали) и нормализира основните параметри на техните полета. Научете повече за веществото ГАНС – чукнете тук.

Плазмените серпентини са продукт произведен от фирмата „Плазма Технолъджис“ ООД разработен съвместно с Асоциация Плазма България за нуждите на българския земеделски производител. Те излъчват мощни плазмени полета в околната среда, които стимулират растежа на овощните дръвчета, които израстват по-бързо, здрави и жизнени. Поддържайки дърветата с плазмените серпентини през целият сезон, те остават здрави и жизнени, издръжливи на болести, застудяване и засушаване. Освен, че се съкращава периодът на техническата и ботаническа зрялост на растенията се увеличава и количеството продукция до 40–50%. Използването на продуктите „Заряд“ дават възможност за получаване на екологично чиста (БИО) продукция с високо качество. Плазмените полета на ГАНС-а имат изключително благоприятно действие върху всички растенията и готовата продукция. Тя има по-голяма дълготрайност при съхраняване в сравнение с необработените с плазмени полета растения и готова продукция.

Плазмените серпентини започват да се използват напролет с покачването на температурите и събуждането на овощните дръвчета от зимен сън. Тъй като те са много леки и лесно преносими, това ги прави много удобни за употреба. Серпентините се увиват ниско в основата на дървото на около 20-25 см. над почвата. Една плазмена серпентина може да се използва за две овощни дръвчета. В този случай серпентината се премества от едното дръвче на другото и обратно през 7-10 дни. Около всяка плазмена серпентина на всяко овощно дръвче се образува самостоятелно плазмено поле, а всички серпентини заедно образуват общо плазмено поле за цялата градина. Това поле въздейства изключително благотворно на всички растения и пчели. Серпентините се използват през целият овощарски сезон до реколтиране. С наближаването на зимата и падането на температурите под 0ºC плазмените серпентини се свалят от овощните дръвчета и се прибират на съхранение в помещение с температура над 5°С. Препоръчително е серпентините да се съхраняват на разстояние 0.5 м. от източници на мощни електромагнитни излъчвания (като рутери, компютри, телефони, радиопредаватели или др.).

С плазмените серпентини може да се преструктурира вода за поливане на семена, кълнове, разсад или други растения. Също могат да се използват в градината, оранжерията или на полето, като се поставят между културите на разстояние една от друга. Освен в градината и оранжерията, плазмените серпентини могат да се използват в аквапонни и хидропонни системи, като се поставят във водната им среда. За повече информация се свържете с нашите специалисти като чукнете тук.

ВАЖНО! – Не оставяйте плазмените серпентини на открито при зимни условия и температури по-ниски от 0°С.

Забележка! – В случаи, че серпентината остане при минусова температура има вероятност да се спука маркуча, но ГАНС-а не губи своите магнитно-гравитационни свойства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *