Земеделие, Приложения

Плазмени сфери

ГАНС-ът е ключов компонент от състава на почти всеки продукт на търговката марка „Плазма Технолъджис“. Плазмените сфери не правят изключение. ГАНС е съкращение от английски език „GANS – GAs in Nano Solid state”, означаващо „Газ в твърдо наносъстояние”. Това са твърди частици с кристална структура, с размери в нанометровия диапазон. Всяка частица от това вещество притежава мощно магнитно-гравитационно (плазмено) поле, излъчващо енергия, която взаимодейства с всяка материя – вода, почва, растения, микроорганизми, хора и животни. Частиците ГАНС наподобяват микроскопични слънца, излъчващи постоянна енергия в околната среда. Така енергията им взаимодейства с по-слабите магнитно-гравитационни полета на клетките на растенията, хората и животните, подсилва ги (ако са отслабнали) и възстановява нормалните параметри на техните полета. Научете повече – чукнете тук.

Плазмените сфери са продукт произведен от фирмата „Плазма Технолъджис“ ООД за нуждите на българските земеделски производители. Плазмените сфери наподобяват малки слънца, излъчващи постоянна енергия в околната си среда. В такава високо енергийна среда кълновете израстват по-бързо, здрави и симетрични. Поддържайки растенията с плазмените сфери през целият вегетационен период до реколтиране на продукцията, те остават здрави и жизнени, издръжливи на болести, застудяване и засушаване. Освен, че се съкращава периода на техническата и ботаническа зрялост на растенията се увеличава и количеството продукция до 40–50%. Плазмените продукти дават възможност на производителя за получаване на екологично чиста продукция с високо качество. Плазмените полета на ГАНС-а имат изключително благоприятно действие върху растенията и готовата продукция. Тя има по-голяма дълготрайност при съхраняване в сравнение с необработена с плазмени полета готова продукция.

Плазмените сфери могат да се използват целогодишно, те са леки и лесно преносими, което ги прави много удобни за употреба. Използват се през целият жизнен цикъл на растенията от семе до реколтиране. С плазмените сфери може да се преструктурира вода за поливане на семена, кълнове и разсад. След това да се използват в градината, оранжерията или на полето, като се поставят на разстояние една от друга. Освен в градината, оранжерията и на полето, плазмените сфери могат да се използват в аквапонни и хидропонни системи, като се поставят във водната им среда. За повече информация се свържете с нашите специалисти като чукнете тук. В случаи, че плазмените сфери не се използват целогодишно (в оранжерии, аквапонни и хидропонни системи или други затворени съоражения) се събират в края на сезона или след прибирането на последната реколта, измиват се и се прибират на съхранение в помещение с температура на въздуха над 5°С и на разстояние 50 сантиметра от източници на мощни електромагнитни излъчвания (като рутери, компютри, телефони, радиопредаватели и др.).

Една плазмена сфера има обхват на действие 1 метър в диаметър и се поставя на разстояние 1 метър от друга сфера. Подреждайки ги по този начин се образува общо плазмено поле, което обхваща пространството от първата до последната сфера и въздейства изключително благотворно на всички растения и пчели в неговия обхват. Знаейки обхвата на действие на плазмените сфери, лесно може да се изчисли необходимият им брой за покриване на определена земеделска площ. С цел да се съхранят сферите от форсмажорни обстоятелтва (ураганни ветрове и проливни дъждове) се препоръчва, всяка сфера да се увие в агротекстил или подобен материал да се закрепи към дървено колче и да се забие в земята. Препоръчително е да се поставя цветен маркер за да се вижда ясно мястото на сферата с цел да не се повреди при агротехнически мероприятия. Добре укрепените сфери създават сигурност за цялостта на общото енергийно поле.

ВАЖНО! – Не оставяйте плазмените сферите на открито при зимни условия и температури по-ниски от 0°С.

Забележка! – В случаи, че сферата остане при минусова температура има вероятност да се спука, но ГАНС-а не губи своите магнитно-гравитационни свойства.

Отглеждането на култури по тази технология е гарант за:

  • увеличаване на добива с до 40–50% в зависимост от културите;
  • силна имунна система и малък риск от заболяваемост на растенията;
  • бърз растеж и по-кратък вегетационен период;
  • устойчивост при засушаване, ниски и високи температури;
  • БИО реколта с високо качество;
  • по-голяма дълготрайност при съхранение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *