Начин за закупуване на продукт/и

www.zaryad.bg – Производство на иновативни (плазмени технологии) и екологично чисти продукти и технологии с приложение в сферата на здравеопазването, селското стопанство и екологията с цел повишаване на жизненият стандарт на населението на България.

 www.zaryad.bg е електронен магазин, който се стреми да задоволи все по-нарастващото търсене на стоки и услуги в интернет пространството. За Ваше улеснение сме се постарали да направим всички действия по закупуване, запитването и разглеждането на продуктите които предлагаме по възможно най-лесният и достъпен за Вас начин.

Изберете си продукт от нашата продуктова гама като използвате.

1. Разширено търсене – в полето "Търсене" напишете наименованието на желаният от Вас продукт. Системата ще Ви предостави всички продукти с това или подобно на това име. За да получите повече информция или да закупите продукта чукнете върху него и следвайте стъпките за закупуване.

2. Магазин – за ваше улеснение в магазина сме разделили продуктите ни в няколко категории. Така ще можете бързо и лесно да откриете желаните от Вас продукти.

3. Категирии в магазина – натиснете върху желаната от вас категория в магазина, за да разгледате продуктите в нея.

4. Продукти – чукнете върху снимката на желаният от Вас продукт или върху полето "Детайли за продукта".

 • За повече информация относно желания от Вас продукт чукнете върху него.

 • За да добиете по-добра представа за продукта разгледайте изображенията в него, като поставите мишката върху снимката или чукнете върху нея.

 • Прочетете внимателно цялото описание на продукта, което се намира под неговите снимки.

 • Чрез бутоните за навигация "+" и "–" (отстрани на снимката) до "Количество" може да изберете количеството на продукта, което желаете да закупите.

 • Уведоми ме! - В момента продукта не е в наличност, при натискане на бутона ще се регистрирате да бъдете автоматично усведомени при неговата наличност и ще може да си го закупите.

 • Чукнете върху бутона "КУПИ" за да добавите продукта във вашата количка. Ако желаете да продължите пазаруването чукенете върху бутона "ПАЗАРУВАЙТЕ ОЩЕ", а ако искате да продължите напред към приключване на поръчката чукнете върху бутона "КОЛИЧКА".

Забележка: Ако продукт, който го няма в наличност Ви трябва спешно, се свържете с нас на оставените контакти да задвижим по бързото му доставяне.

5. Количка – след като сте изберали продукт и сте го добавили с бутона "КУПИ" влезте във вашата количка, за да продължите напред.

 • Таблица с информация за избраните продукти – в количката ще видите таблица, която съдържа снимка/ите на избраният/те от вас продукт/и, еденична цена (с ДДС), количеството и обща цена. В графа "Количество" има опция за промяна на количеството (броя) на продукта. Ако желаете да го промените напишете в полето необходимият Ви брой и натиснете стрелките за обновяване в дясно на това поле. Ако желаете да изтриете продукта от вашата количка натиснете бутона "х" отляво на това поле.

 • <

  strong>Номер на купон – под таблицата има поле, в което може да въведете своя номер за отстъпка (ако разполагате с такъв). След това натиснете бутона "ЗАПАЗИ" намиращ се от дясно от полето.

 • Информация за доставка – попълнете правилно всички полета в "ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА. Това е Вашият адрес за доставка и контакти за обратна връзка. След направата на поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждаване.

 • Начини на доставка – изберете най-удобния за Вас начин на доставка и куриерска фирма, като чукнете на кръглата отметка. В зависимост от адреса на доставка, който Вие сте оставили ще Ви се изчисли автоматично сумата за доставка по тарифата на избраната от Вас куриерска фирма.

 • Бележки и специални искания - ако имате допълнителни изисквания свързани с доставката или друго може да ги опишете в това поле.

 • Общи условия – прочетете Общите условия за ползване на магазина и натиснете отметката "Съгласен съм с условията" ако сте съгласни с тях.

 • Потвърди поръчката – поръкчата приключва с натискането на бутона "ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА". След като приключите своята поръчка ще получите имейл с информация за приетата от Нас заявка и телефонно обаждане от наш служител за да потвърдите поръчката.

Заявката ви е приета успешно!
Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.