Срокове за доставка

Електронният магазин zaryad.bg работи с куриерските услуги на Еконт Експрес и Спиди. За Ваше улеснение сме инсталирали модул, който автоматично изчислява сумата за доставка по тарифите на фирмата до избран от Вас адрес изчислявайки сумата за наложен платеж. Така Вие ще бъдете запознати с цялата сума за плащане (сумата на продукта плюс сумата за доставка), когато пристигне при вас куриера.

Електрония магазин zaryad.bg. приема заявки по-всяко време на денонощието. Срок на доставка 72 часа, при наличието на склад на продукта /ако не е наличен, то в описанието на продукта е описан срок за доставка/. По заявка продукти се доставят в рамките от 3 до 31 дни. Всички заявени продукти след 17:00 часа се изпращат на следващият ден, както и всички заявени продукти в Събота след 12:00 часа и Неделя се изпълняват в Понеделник.

strong>Забележка! за повече информация отностно доставка на отделен продукт се свържете с нас чрез контактната ни форма като чукнете тук.

Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.