Здраве, Приложения

Приготвяне и употреба на енергизирана и плазмена вода

Енергизиране на вода за профилактика и добро здраве

Внимателно свалете етикета на шишенцето (ако има такъв). Измийте го по начина, по който миете посудата за храна и го сложете в бутилка, кана или друг съд за питейна вода. Напълнете внимателно съда с питейна вода (изворна, трапезна или филтрирана, нискоминерализирана вода) и го оставете така. Магнитно-гравитационните полета на ГАНС-а ще започнат да взаимодействат с водата и тя веднага ще започне да се енергизира. Енергизирането продължава до момента, в който магнитно-гравитационните полета се изравнят с магнитно-гравитационните полета на ганса, след което процесът спира. Приблизителното време за енергизиране на водата зависи от нейното количество и обема на ГАНС-а в нея. Опаковка от 5 мл. ГАНС енергизира 2 литра питейна вода за около 24 часа. След енергизирането водата е готова за пиене. Може да се дава на домашни любимци за поддръжката на тяхното добро здраве, да се поливат цветя и други растения, което помага за тяхното оптимално развитие и им придава видимо по-свеж вид и аромат.

Начин на употреба

Проучете внимателно свойствата на различните видове ГАНС и подберете този, от който имате нужда. С него ергизирайте чиста, филтрирана или трапезна вода с ниско съдържание на минерали, както е описано горе. За профилактика и поддръжка на добро здраве е необходимо да се пие минимум по 3–4 чаши (1 чаша – 200 мл.) енергизирана вода на ден. Енергизираната вода може да се дава на хора и домашни любимци за поддръжката на тяхното добро здраве, да се поливат цветя и други растения, което помага за тяхното оптимално развитие и им придава по-свеж вид и аромат.

Направа на плазмена вода за спешни случаи касаещи здравето

Внимателно отворете капака на шишенцето с ГАНС. Изсипете съдържанието в чаша, буркан, кана  или друг подходящ неметален съд за вода. Допълнете догоре с питейна вода (изворна, трапезна или филтрирана, нискоминерализирана вода) и оставете ГАНС-а да се утаи на дъното. Магнитно-гравитационните полета на частиците ГАНС ще започнат да взаимодействат с водата и тя веднага ще започне да се енергизира. Плазмената вода е готова за използване тогава, когато частиците ГАНС се утаят напълно на дъното на контейнера, а водата над тях се избистри. Приблизителното време за направата на плазмена водата зависи от нейното количество и обема на ГАНС-а в нея. Опаковка от 5 мл. ГАНС преструктурира наведнъж до 10 литра (обикновена вода се преобразува в плазмена).

Начин на употреба

След като ГАНС-а се утаи напълно на дъното на съда, а водата над него се избистри тогава, тя е готова за употреба. Използвайте само бистрата вода от горната полвина на съда. Плазмената вода може да се използва за:

  • направата на пластири и компреси;
  • енергизиране на въздуха в околната среда;
  • енергийни вани;
  • овлажняване на косата и кожата;
  • поливане на цветя и други растения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *