Земеделие, Приложения

Система за поливане с плазмена вода

Система за структуриране и поливане с „Плазмена вода“

Водата, която влиза в пряк контакт с наночастиците (ГАНС) наричаме плазмена вода. Тя притежава по-голям потенциал енергия в сравнение с енергизираната вода.

Приготвяне на плазмена вода за поливане

Напълнете догоре резервоара за поливане с вода. Разклатете енергично бутилката с ГАНС така, че съдържанието ѝ да се размъти. След това я отворете и го изсипете в резервоара. Количеството ГАНС необходимо за структурирането на водата в резервоара се изчислява по долупосочените формули.


схема


Принцип на действие на магнитно-гравитационните (плазмени) полета на ГАНС-а

При изливането на ГАНС в резервоара (съда) магнитно-гравитационните (плазмени) полета на ГАНС-а влизат във взаимодействие с молекулите на водата и тя започва да се структурира. Структурирането продължава до момента, в който магнитно-гравитационните полета на водата и ГАНС-а се изравнят. След което процесът спира. Приблизителното време за енергизирането на вода зависи от нейното количество и количеството ГАНС в нея. При източване на вече енергизирана вода и наливане на нова, енергизирането започва на ново и спира с изравняването на полетата на новата и старата вода. Източената енергизирана вода запазва свойствата си 5 – 6 часа.

Плазмена вода – формула

Една бутилка 100 мл. (съдържа – 10 мл. ГАНС и 90 мл. дестилирана вода) се изсипва в резервоар с вместимост до 300 л. (обикновена вода). Време за енергизиране 12 часа. Време за утаяване на ГАНС-а 12+ часа.

Десет бутилки от по 100 мл. (всяка бутилка съдържа – 10 мл. ГАНС и 90 мл. дестилирана вода) се изсипват в резервоар с вместимост до 3000 л. (обикновена вода). Време за енергизиране 12 часа. Време за утаяване на ГАНС-а 24 часа.

След 12 ч. – 24 ч. водата е готова за използване.

Резервоара, който се ползва за енергизиране на вода трябва да е в абсолютен покой! Водата за използване трябва да се източва от дълбочина 30 – 35 см от дъното на съда. Смукателният маркуч или потопяемата помпа трябва да са потопени 30 – 35 см. над дъното на резервоара. Важно е да се знае, че ако се отлее енергизирана вода за поливане тя запазва полезните си свойства до 5 – 6 часа. Желателно е пълненето на резервоара с нова вода да бъде със силна струя, за да се получи турболенция на дъното и да се разпръсне добре ГАНС-а в цялото количество вода. Или да се размъти механично с неметална бъркалка.

ВНИМАНИЕ! – Използвайте земеделският ГАНС според инструкцията. Зареждането на резервоара с по-голямо количество ГАНС допринася за по-бързото енергизиране (структуриране) на водата, но не е икономически изгодно. Използването на по-малко количество ГАНС е допустимо, но изисква по-дълго време за насищане (енергизиране).

Благодарение на използването му в аграрната промишленост:

  • отпада необходимостта от използването на изкуствени торове;
  • увеличава се добива над 40%;
  • засилва се имунната система на растенията и драстично спада боледуването;
  • ускорява се растежа с близо 30%;
  • растенията са по-устойчиви на суша и по-издръжливи на неблагоприятни атмосферни условия, високи и ниски температури;
  • увеличава се срока на годност на земеделската продукция;
  • получава се БИО реколта с много високо качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *