Земеделие, Приложения

Система за поливане с енергизирана вода

Система за структуриране и поливане с „Енергизирана вода“

Водата, която се структурира под въздействието на плазмените полета на наночастиците (ГАНС) без да влиза в пряк контакт с тях наричаме енергизирана вода. Тя носи по-слаб потенциал енергия в сравнение с плазмената вода, но за сметка на това по този начин ГАНС-а не се изразходва.

Приготвяне на енергизирана вода за поливане

За да се получи максимален ефект на енергизиране на водата е важно правилно на равни разстояния, според ширината и дълбочината на съда, да се разпределят бутилките с ГАНС. За целта свалете етикетите на бутилките с ГАНС, завържете бутилките за гърлото с тънка връв, сезал, канап, корда или друго с дължина съобразена с дълбочината на резервоара. Направете конструкция, за която да завържете здраво бутилките с ГАНС, както е показано на схемата в инструкцията. Напълнете резервоара с вода. Така закрепени бутилките в съда за поливане остават през целият период на експлоатация. Това съоръжение може да се използва в този вид неограничено дълго време.

Количеството ГАНС необходимо за структурирането на водата в резервоара се изчислява по долупосочените формули.


схема


Принцип на действие на магнитно-гравитационните (плазмени) полета на ГАНС-а

При наливането на водата в резервоара (съда) магнитно-гравитационните (плазмени) полета на ГАНС-а влизат във взаимодействие с молекулите на водата и тя започва да се структурира. Структурирането продължава до момента, в който магнитно-гравитационните полета на водата и ГАНС-а се изравнят. След което процесът спира. Приблизителното време за енергизирането на вода зависи от нейното количество и количеството ГАНС в нея. При източване на вече енергизирана вода и наливане на нова, енергизирането започва на ново и спира с изравняването на полетата на новата и старата вода. Източената енергизирана вода запазва свойствата си 5 – 6 часа.

Енергизирана вода – формула

Една бутилка земеделски ГАНС 100 мл. (съдържа – 10 мл. ГАНС и 90 мл. дестилирана вода) се поставя без да се отваря в максимум 100 л. обикновена вода. Време за енергизиране 24 часа.

Десет бутилки от по 100 мл. (всяка бутилка съдържа – 10 мл. ГАНС и 90 мл. дестилирана вода) се поставя без да се отваря в максимум 1000 л. обикновена вода. Време за енергизиране 24 часа.

ВНИМАНИЕ! – Използвайте земеделският ГАНС според инструкцията. Зареждането на резервоара с по-голямо количество ГАНС допринася за по-бързото енергизиране (структуриране) на водата, но не е икономически изгодно. Използването на по-малко количество ГАНС е допустимо, но изисква по-дълго време за насищане (енергизиране).

Благодарение на използването му в аграрната промишленост:

  • отпада необходимостта от използването на изкуствени торове;
  • увеличава се добива над 40%;
  • засилва се имунната система на растенията и драстично спада боледуването;
  • ускорява се растежа с близо 30%;
  • растенията са по-устойчиви на суша и по-издръжливи на неблагоприятни атмосферни условия, високи и ниски температури;
  • увеличава се срока на годност на земеделската продукция;
  • получава се БИО реколта с много високо качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *