Опити, Опити в медицината

Въздействието на Tалисман Възход CO2 ГАНС, върху енергийният статус на човек

Талисман възход – CO2 ГАНС

На 27.10.2019 г. Асоциация Плазма България съвместно с аура център „Лотос“, проведе опит, в който се провери въздействието на Талисман „Възход“ (CO2 ГАНС ГАНС) върху човек.

Снимките са направени с Аура камера. Целта на този опит е да се провери въздействието на Талисман Възход (CO2 ГАНС ГАНС) върху човек след 15-минутен досег с тялото. Аура камера заснема и анализира обищят енергиен статус на човек преди и след носенето на талисмана, а лсед това резултатите се сравняват. 

На първата снимка се вижда Лавандулова аура на жена с проблемна трета чакра (чакра на слънчевия сплит). Жената си е правила многократно изследване на аурата и чакрите, и нейната трета чакра като по правило винаги стои на 20-30 активност в стълба за отчитане на енергия, когато нормалната активност на чакрата следва да е 50. Трета чакра отговаря за храносмилателните органи, общия енергиен статус на човек и социалните му функции – контакти, работа, изява в обществото и силна воля за постинагане на лични цели. Проблема в трета чакра може да означава както здравословен проблем, така и проблем в социалната сфера. 

Втората снимка показва изравняване на енергиите по чакрите и специално захранване на ниската трета чакра (постигнат е баланс). Може да се очакват успехи и лекота при постигане на целите.


На втората снимка след ГАНС за по-малко от 10 мин се вижда синьо-бяла светлина, това е вече изграден енергиен щит и ярко оформена шеста чакра. Тази жена ще се чувства защитена от нежелано енергийно влияние от една страна, а от друга, ще запазва личната си енергия (вместо да я разпилява), за следване на своя път и мисия.На другите снимки отново е показана Лавандулово-бяла аура, отново жена с изявени интуативни и духовни качества. Проблема на първата снимка се състои в „отворената аура“ – т.е липсата на енергийна защита. Без нея има опасност от чуждо енергийно влияние, което се отразява неблагоприятно на шестата чакра: тя се разфокусира (на снимката изглежда мътна). Така човек, надарен със интуиция, всъщност губи възможността да изкристализира в съзнанието си нейните напътствия и може да се отклони от своя път. Здравословно могат да се появят главоболие, световъртеж, хормонален дисбаланс.

Заключение: От проведения опит се установи и потвърди изключително благоприятното въздействие на талисмана с CO2 ГАНС върху човешкия организъм. Той укрепва и балансира всички чакри в тялото, а това е сигурен признак за добро физическо, психическо и душевно състояние. Носенето на талисман с CO2 ГАНС осигурява и защита от нежелано външно енергийно влияние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *