Опити, Опити в медицината

Възстанвяване на откъснати пръсти посредством плазмени технологии – ГАНС и Трискелион

Възстановяване на откъснати пръсти с ГАНС и Трискелион

Това е случая с откъснатите пръсти на Андрей Минов от с. Моравица. При него се проведе терапия с компреси от плазмена вода активирана с Ca/CO2 ГАНС и нанопокрит Трискелион разработени от Асоциация Плазма България. Ето какво споделя Андрей след краткият си опит с плазмените технологии на г-н Кеше.


Андрей Минов:

Добър ден!

Искам накратко да разкажа моята история свързана с инцидент, при който пострадаха пръстите на ръката ми и възстановяването им използвайки ГАНС и Трискелион.

На 5 Януари по време на лов се прострелях с ловно оръжие в ръката. В следствие на това два от пръстите ми бяха откъснати почти напълно. Държаха се само на кожа. След което веднага отидох в спешното на Пирогов. Там ми ги пришиха обратно и ми поставиха имплант. Лекарите не даваха големи надежди за възстановяването на тези два пръста, но нямаше друг начин.

На 19 Март ми предстоя втора операция. По това време търсех в интернет упражнения за раздвижване на ръката и попаднах на информация за продукта ГАНС. Реших да си го поръчам, а заедно с него и една спирала – Трискелион (нано покрита спирала).

На 19 Април (месец след втората операция) ми махнаха гипса и веднага започнах да прилагам продуктите (плазмена вода от Ca/CO2 ГАНС и Трискелион). С тях си правех компреси 3-4 пъти на ден по 10-15 мин. Прилагайки ги започвах да усещам изтръпване на пръстите (най-вече на пръстите, които ми бяха откъснати) и затопляне на ръката. Когато махна компреса леко ми изтръпваше и цялата ръка (докато е в хоризонтално положение). За кратко време имам чувството, че постигнах много голям напредък с раздвижването на ръката, най-вече на пръстите , които ми бяха откъснати. От януари месец пръстите ми стояха изпънати без въобще да мога да ги помръдна. Те бяха напълно неподвижни. Не след дълго (до края на месеца) вече можех да движа и докосвам с палеца на дланта си останалите пръсти. Движат се до колкото могат за този период. Това не го казвам с цел да направя реклама, а го казвам защото наистина усещам много голям напредък за този кратък период, в който успях да раздвижа ставите на пръстите си.

На 28-ми същият месец отново ходих на преглед в Пирогов (9 дни откакто ползвам ГАНС и Трискелион). Според мен докторите неможаха да повярват колко голям напредък имам с ръката (пръстите), за която те не даваха почти никакви надежди за възстановяване, още по-малко за такъв кратък период от време. Терапията с ГАНС и Трискелион още не е приключила, затова ще я продължа до пълното възстановяване на ръката ми. 


ВИДЕО:

Източник на статията – Асоциация Плазма България


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *