За нас

Плазма Технолъджис


е българска компания, която разработва нови технологии с приложение в областта на здравеопазването, аграрната промишленост, животновъдството и екологията. Тя е регистрирана в гр. Пловдив, през 2016 г. с дейност търговия, а през 2020 г. се заема с производство и продажба на иновативни продукти и технологии в България и чужбина. 

Нашият Екип


...притежава гъвкав подход, с който отговаря на нуждите на клиентите като към качествено предлаганите услуги и продукти им предлага разнообразие от иновативни решения, отлично отношение и всеотдайност, съобразени с предизвикателствата на новото време. Ние сме ЕКИП, напълно отдаден на своите идеи и визия за развитието на плазмените технологии в България.

Вярваме


...в сътрудничеството и общността пред конкуренцията. Има място за всички под небето и сме уверени, че успехът на човек може да увеличи ползата за други. Ние работим в духа на щедрост и култивираме подкрепяща общност, която споделя радостта на всяка стъпка от пътя към здравето и хармонията.

Основатели

"Плазма Техолъджис" ООД 

Компания за разработка и производство на биоенергийни продукти и технологии.

Иван Мазев

НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ

Обучения и курсове:
Изучавал „Плазмените Технологии“ като студен към космическият институт на международната организация „Фондация Кеше“ за периода:
 2019 г.; 2020 г.; 2021 г.

Текущо обучение:
Квантова физика, Инженерна физика и Радиестезия

„Бъдете промяната, която искате да видите в Света“

Даниела Кадиева

НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ

 Обучения и курсове:
Магистър – Микробни биотехнологии,
Биофизика и Биохимия

 

Текущо обучение:
Квантова физика и Инженерна физика


„Енергията е валутата на Вселената
…използвайте я разумно“

Предлагаме


...възможност за взаимно сътрудничество на всеки, който желае да се присъедини към нашата кауза и да се включи заедно с нас в това пътуване. Единението определя силата, поради това насърчаваме изграждането на трайни партньорски взаимоотношения с основополагащи принципи и добродетели, като доверие, лоялност, морал и отговорност. На базата на тази ценностна система сме готови за сътрудничество с всички:

  • фирми и организации със сродна дейност;
  • изобретатели, инжинери, рационализатори и други специалисти, работещи в областта на иновациите и технологиите;
  • и други доброволци желаещи да помагат за промяната, която ще изведе България към по-добро и светло бъдеще. 

Нашата визия


...отразява нашата вяра в колективната мъдрост на човечеството. Вярваме, че е време за голяма вътрешна промяна в посока човек и природа. Време е да започнем да работим в полза един за друг, но колективно за Земята, за да възстановим изгубената връзка с природата и вътрешното ни „Аз“.

Плазмените технологии са едно от ключовите помощни средства, чрез които можем да възстановим тази хармония, а в резултат на това да се постигне благоденствие и повишаване качеството на живот на населението. За тази цел разработихме дългосрочна стратегия със сбор от няколко основни направления:

НАУКА

Осигуряване на взаимодействие между наука, технологии, инженерство и метематика (STEM) с цел създаване на условия в комплексна среда за ускоряване на технологичния напредък на местно, национално и световно ниво.

ТЕХНОЛОГИИ

Разработване и разпространяване на безвредни и екологично чисти технологии и продукти съобразени с нуждите на населението, както на българският, така и на световния пазар.

ИНОВАЦИИ

Информиране на обществото за всички нови постижения и нововъведения на компанията. Обучаване на населението чрез програми за използване на иновативни технологии и продукти, както за лични и домашни нужди, така и за промишлените отрасли.

РАЗВИТИЕ

Насърчаване изучаването на енергийната същност на човешката структура и подпомагане в търсене на индивидуалнен подход към личното менталното и духовно развитие.

Изграждаме


...устойчив бизнес модел основан на база от прости принципи и правила, заложени във фундамента, върху който се развива компанията. Гледаме сериозно на всеки, който повярва в този модел. Успехът може да изглежда по различен начин за всеки... Но успехът е дълбоко лично дело и ние сме отдадени на това да създаваме сътрудничества и условия, за да стигнете до там, и да умножавате онова, което ви носи блаженство, независимо как го определяте.

Каним ви


...да се присъедините към нас в създаването на новата парадигма за бъдещето, сега!

Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.