Заряд

ПРЕПОРЪЧАНО

ОТ ПРИЛОЖЕНИЯ

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

"Тонка Младенова"
Направих травма на дясното рамо. Не спрях веднага да работя и да обездвижа рамото ами продължих и така си претоварих дясната ръка, че болката беше ужасна. Потърсих помощ от традиционата медицина, но възникнаха и други здравословни проблеми. С плазмените води възстанових ръката си за 2 месеца. Кажете ми кой след скъсан мускул, кръстна връзка и тотално възпаление на сухожилията се възстановява за толкова кратко време!? … Аз си върнах ръката благодарение на технологията на Мехрам Кеше.
"Лори Дамянова"
Здравейте и от мен, аз имах счупени ребра от преди 2 години, но от студа зимата болките от травмата се върнаха. Носих само талисмана с белият ZnO ГАНС и след една седмица болките изчезнаха. Сега ще ми е интересно да помогна на майка ми, която е с лаймска болест.
"Калин Желев"
Вчера си секнах кръста по време на тренировки. Обикновенно бих си направил пайда, веднага след контузията но беше на много неудобно място. Затова след като се прибрах започнах да се пръскам с плазмена вода активирана с CO2 ГАНС. Майтапа натрана, но днес съм много по-добре. Болката е на 80% аут и то само от 5 пръскания през интервал от около 40 мин. Днес продължавам да пръскам и се надявам довечера да мога да отида на тренировки.
"Даниела Кадиева"
Аз няколко пъти съм използвала ГАНС. По време на бременността ми имах много често екстрасистоли, тогава само носих талисман с ZnO ганс и на 90% екстрасистолите ми намаляха. След раждането на лицето ми се появиха дребни пъпки като обрив, след 3 дена пръскане с плазмена вода ми изчезнаха. Наскоро имах проблем със заспиването, странен феномен ужасно много ми се спи и в момент, в който заспя се стряскам и се събуждам супер изплашена без някаква причина. На вторият ден откакто започнах да пия плазмена вода активирана с ZnO ГАНС три пъти на ден започнах да заспивам доста по-лесно. Това е от мен, е има и още, но друг път ще споделя.

ПРОДУКТИ

100% ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ
За повече информация чукнете тук
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
над 150 лв.
ТОБМОЛА С ПОДАРЪЦИ
Спечели подарък всеки месец
СВЪРЖЕТЕ СЕ НАС
+359 876 204 244
Количка
Използваме "бисквитки", за да подобрим работата ви с нашия уебсайт. Като разглеждате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Започнете да пишете, за да видите търсените от вас публикации.